Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Hairextensionssalon Lisa

Dé hairextensions specialist van de provincie Groningen

Merken hairextensions


Great Hair Extensions staat voor een uitzonderlijke goede kwaliteit haar tegen een zeer betaalbare prijs.

De haren van Great Hair Extensions zijn afkomstig uit India en in Italië vervaardigd uit de hoogste kwaliteit exclusieve 100% menselijk haar.

Great Hair is Remy gesorteerd, wat zoveel zegt als dat alle haarschubben in dezelfde richting lopen. Hierdoor zal de Great Hair Extension niet knopen en zullen de haren zacht en glad aanvoelen. De extensions zijn Double Drawn wat betekent dat de haren van aanzet tot punt vol zijn. De keratine bonding is getest als één van de sterkste bondingen. Great Hairextensions hebben een fijne structuur waardoor deze zeer geschikt is voor fijn haar.

Kortom, een zeer geschikt hairextensions voor fijn haar en te plaatsen in iedere haarkleur.

Great Hair heeft twee passende structuren. De Natural straight (stijl/slag), Natural Wavy (fijne krul). De Natural Straight is verkrijgbaar in 28 natuurlijke kleuren en de Curly in 14 natuurlijke kleuren.

Great Hairextensions zijn absoluut favoriet bij Hairextensionssalon Lisa!

Voor het laten plaatsen van Great Hairextensions is een intakegesprek niet noodzakelijk, wij hebben Great Hairextensions op voorraad!


Euro So.Cap staat al jaren aan de top van de markt en heeft ruim 40 jaar ervaring in het verwerken van menselijk haar. Euro So.Cap, the brand made in Italy, produceert en verkoopt hoogwaardig 100% echt haar hairextension producten.

Jaren van ervaring hebben So.Cap. gemaakt tot wat het nu is: Dé leider in de productie van professionele haarcosmetica producten.

Door distributie op de internationale markt, zijn de producten en naam Euro Socap bekend in een groot gedeelte van de wereld. Al jaren produceert en distribueert So.Cap. de beste voorgebonden en op keratine gebaseerde hairextensions van 100% human hair.


Euro So.cap is een perfecte hairextension voor de kleinere beurs en heeft vele goede structuren. De Straight (stijl), Natural Weave (slag) en Curly (fijne krul). De Straight en Natural Weave zijn verkrijgbaar in 36 natuurlijke kleuren en de Curly in 11 natuurlijke kleuren.


Overige merken zoals onder andere Indian Gold, Original Socap, Di Biase zijn uiteraard ook verkrijgbaar.