Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Hairextensionssalon Lisa

Dé hairextensions specialist van de provincie Groningen

Werkwijze

Bij het inzetten van de hairextensions wordt er rekening gehouden met onder andere de vorm van het hoofd en natuurlijk haargroei. Ook wanneer het haar altijd op een bepaalde manier gedragen wordt.

Het haar wordt verdeeld in meerdere vlakken en rijen. Door middel van de hairconnector worden de extensions bevestigd aan uw eigen haar. Bovenaan de hairextensions zit een klein keratine waxje, deze smelt om uw eigen haar. Alleen het gedeelte van de tang dat op de keratinebonding (waxje) komt is warm, deze hairconnector is circa 180 graden en is niet schadelijk voor uw eigen haar.

Voor een volumebehandeling heeft u voor een mooi resultaat ongeveer tussen de 50 tot ongeveer hairextensions nodig. Voor een complete en natuurlijke haarverlenging moet u rekening houden met het zetten van 100 tot 150 hairextensions, dit is afhankelijk van de dikte van uw eigen haar.


Over het algemeen is het zo: hoe dikker uw eigen haar is des te meer hairextensions u nodig bent om dezelfde volume en natuurlijke verlenging te realiseren.


In de salon wordt er alleen gewerkt met kwaliteit. De haren zijn 100% human hair en remy gesorteerd, dit laatste houdt in dat de haarschubben allemaal dezelfde richting opstaan voor een mooi, natuurlijk en klitvrij resultaat.


U kunt de hairextensions normaal behandelen. Zoals wassen, verven, zwemmen en alles wat u normaal gesproken zou doen met uw haar.

Advies op maat en garantie

U ontvangt van hairextensionssalon Lisa een uitgebreid verzorgingsadvies mee voor u naar huis gaat. Bij een goede verzorging kunt u de hairextensions ongeveer 3 tot 5 maanden laten zitten. Daarna zullen wij deze met een speciale methode weer voor u verwijderen.


Hairextensionssalon Lisa is trots op haar werkwijze en is overtuigd van de kwaliteit.

Daarom zijn 3 maanden garantie op het plaatsen van de hairextensions heel normaal!

Let op: Medicijnen (zoals antidepressiva), stress en zwangerschap kunnen de haaruitval beïnvloeden en kunnen van invloed zijn op het verliezen van de hairextensions.